8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

A kialakult járványügyi helyzet miatt 2021. március 8-tól 2021. március 22-ig tartó hatállyal – a tárgyban korábban kiadott intézkedéseket kiegészítve – a VADEX Mezőföldi vezérigazgatója következőket rendeli el:

  1. Az üzletek és a pákozdi arborétum kivételével a társaság valamennyi épületében szünetel a személyes ügyfélfogadás, a pénztárak is zárva tartanak, befizetés kizárólag átutalással lehetséges. A szabadtéri pénzkezelő helyek forgalmára vonatkozóan nincs korlátozás.
  2.  Az üzletek és a bérlemények kivételével a társaság épületeibe az oda beosztott munkavállalókon kívül más személy nem léphet be.  
  3. A papír alapú adatszolgáltatás helyett az elektronikus utat kell előnyben részesíteni.
  4. Zárt térben a társaság teljes területén kötelező a maszkviselés, még akkor is, ha egy légtérben csak egy személy tartózkodik.
  5. Kettőnél több személynek tárgyalást, egyeztetést folytatni csak szabad téren, szájmaszkban, minimum 2 méteres biztonsági távolság betartása mellett szabad.
  6. A vagyonkezelési és vállalkozási tevékenységet folytató ágazatok termelése folyamatos. A rendelkezésére álló eszközökkel és a már elrendelt óvintézkedésekkel mindent meg kell tenni a munkavállalók, a partnerek és a lakosság védelme érdekében.
  7. A társaság vizesblokkjaiban (mosdó, WC) és szociális helyiségeiben (ebédlő, kávézó) takarítási napló vezetését írom elő. A takarításért felelős személy köteles aláírásával igazolni az előírt, minimum két óránként végrehajtott fertőtlenítést.
  8. A társaság valamely helyiségét bérlő vállalkozástól névsort kell kérni az alkalmazásban lévő dolgozókról.

    

Fentiek, valamint a tárgyban kiadott jogszabályok betartásáért valamennyi dolgozó személyes felelősséggel tartozik.

 

Székesfehérvár, 2021. március 5.

 

Majoros Gábor

vezérigazgató