8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

A VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. vezetett Téltemető túrát szervez a soponyai Sárvíz-völgye Ökoturisztikai Központban.

⏰Időpont: 2022.02.12. szombat 10:00

📌Találkozó: Soponya, gyermekváros buszmegálló 09:45, Fácános vadászház és Rendezvényközpont 10:00

 

🥾A túráról:
A könnyen bejárható körsétán alaposan szemügyre vesszük a soponyai erdők téltemető-szőnyegét. Útba ejtjük az állatsimogató lakóit, ahol őzek, gím-, dám, és szikaszarvasok 🦌 várják látogatóikat. Erdei barangolásunk keretében az éledező természet kerül górcső alá. Programunkat kifejezetten ajánljuk gyerekes családoknak, és kényelmesen túrázni vágyóknak egyaránt. A fotózás szerelmesei is csatlakozhatnak csapatunkhoz! A túra vezetője profi természetfotós, így a témába vágó kérdések is megvitatásra kerülhetnek, és ha szükség van rá tanácsokkal is segít a túravezetés során. Járjuk be együtt a Fácános-erdőt, ahol minden korosztály megtalálja a számára érdekes, és lenyűgöző szeletét e tájnak! Kényelmes, és réteges ruházat illetve megfelelő cipő viselése javasolt.

 

➡️Indulás: Fácános Vadászháztól
Időtartam: kb. 3 óra
Túravezető: Kovács Norbert (+36 30 401 6925)

 

📩 A program előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

🎟 A túrán való részvétel díja:
1200 Ft/felnőtt, 1000 Ft/gyermek.

 

A szervező a programváltozás és lemondás jogát fenntartja.