8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

Páli Zoltán ezredes, a Magyar Honvédség 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred parancsnoka és Majoros Gábor, a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója együttműködési megállapodást írt alá a Székesfehérvár Helyőrségtörténeti Emlékgyűjtemény dísztermében, október 19-én, szerdán.

 

egyuttmukodes

 

Az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred társadalmi támogatottságának, a katonai pálya - azon belül az önkéntes tartalékos szolgálati jogviszony - ismertségének és népszerűségének növelése, a honvédelmi nevelés és a Haza védelmi képességének erősítése iránti elkötelezettségünket teremtettük meg együttműködési keretmegállapodás formájában.

 

Az együttműködésünk tartalma:

  • a toborzás, az önkéntes tartalékos rendszer és a kommunikáció,
  • a honvédelmi nevelés,
  • a kiképzés célú ingatlan-használat.

 

Társaságunk többek között vállalja, hogy támogatjuk munkavállalóink önkéntes tartalékos tevékenységét. A rendezvényeinken térítésmentesen lehetőséget biztosítunk a toborzó tevékenységre, valamint az Önkéntes Tartalékos Rendszer (ÖTR) és a katonai életpályát népszerűsítő karrier tanácsadó célokra. A vizsgahelyszínül használt lőterekről kimutatást készítünk és az MH 6. TVE rendelkezésére bocsájtjuk.

 

Már a keretmegállapodás aláírása előtt megkezdtük a közös munkát. Társaságunk által, szeptember elején megrendezett 15. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál és Fejér Megyei Vadásznapon az MH 6. TVE 17. Területvédelmi Zászlóalj katonái a székesfehérvári megyei toborzókkal együtt vettek részt. Kiemelt látogatottsága volt a toborzópontnak, ahol az Önkéntes Tartalékos Rendszer, illetve a szerződéses és a hivatásos szolgálati formákat mutatták be.

 

Videós összefoglaló:

https://www.fehervartv.hu/video/index/38621

 

További információk:

https://honvedelem.hu/hirek/kozos-erdekek.html