8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

 

Közeledik a szeptember 7-i Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy rendhagyó módon nem a megszokott parkolóhelyen tudnak majd parkolni.

 

  1. Autóval érkező látogatóink (kizárólag a fesztivál idején, szeptember 7-én) a déli oldal felől ideiglenesen kialakított parkolóhelyet tudják ezen a napon igénybe venni, és az újonnan megnyitott kapun keresztül juthatnak a látogatótérbe.

 

  1. Helyközi autóbuszjárattal érkezve (a Pákozd-Honvéd Emlékműnél leszállva) a területre a főkapun juthatnak be vendégeink, a szokásos útvonalon. Látogatóink kényelmére a buszmegállótól kisvonat közlekedik a rendezvényre.🚂 Indulási időpontok: 8.42, 9.42, 10.42, 12.42, 13.42, 14.42, 15.00, 15.42, 16.42, 17.42. A kisvonat visszafelé a Doni emlékmű parkolóból indul a fenti időpontok előtt 10 perccel.

 

Kérjük az autóval érkezőket, hogy a fennakadás elkerülése érdekében szíveskedjen az alábbi útvonalon megközelíteni a területet a fesztivál idején:

 

Budapest felől:

M7 autópályáról:

  • Lehajtás a Velencei-pihenőnél (MOL kútnál) az Országútra, majd az aluljáró előtti balra vezető, Evezős útra (tájékozódási pont: Traktor-Motor Áruház), itt pedig tovább egyenesen a Tóparti úton végig haladva közelíthető meg a látogatói parkoló.

7-es útról:

  • Velencén, az Országúton az aluljáró előtti balra vezető, Evezős útra hajtva (tájékozódási pont: Traktor-Motor Áruház), majd tovább egyenesen a Tóparti úton végig haladva közelíthető meg a látogatói parkoló.

 

Székesfehérvár felől:

M7 autópályáról:

  • Lehajtás a Velencei-pihenőnél (MOL kút, parkoló) Velence felé jobbra, az Országútra, majd az aluljáró előtti balra vezető, Evezős útra (tájékozódási pont: Traktor-Motor Áruház), itt pedig tovább egyenesen a Tóparti úton végig haladva közelíthető meg a látogatói parkoló.

8116-os útról:

  • Székesfehérváron a Budai úton haladva a 7-es útról balra, Pákozd és Sukoró irányába kell hajtani, majd Sukorón, az aluljáró után közvetlenül az Országútról jobbra kanyarodva, az Evezős útra (tájékozódási pont: Traktor-Motor Áruház), itt pedig tovább egyenesen, a Tóparti úton végig haladva közelíthető meg a látogatói parkoló.

 

A fesztivált megelőző két napon (csütörtökön, pénteken), valamint utána (vasárnap) a terület zárva lesz az építkezési munkálatok miatt.