8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

Tegyen Ön is a természetért! Indul a Tavaszi nagytakarítás!

Társaságunk örömmel vállalt részt a Tavaszi Nagytakarítás kampányában,  és szeretné minél több emberhez eljuttatni a környezettudatosság üzenetét.

A kampányról bővebben a https://tavaszinagytakaritas.hu/ oldalon olvashat. 

 

Ugyanúgy, mint az otthonunkban, a természetben is fontos a rend és a tisztaság. Az emberek által „előállított” szemét nem a természetbe való. Nem csak a környezetre káros hatásai miatt, hanem vizuális tekintetben is.

Egy-egy túrát, erdei sétát vagy a szabadban töltött időt el tud rontani az eldobott szemét látványa, ráadásul a fotóinkon sem mutatnak jól a növények között található papírzsebkendők, nejlonzacskók vagy éppen a PET palackok. Egy teli palack sokkal nehezebb kifelé, mint hazafelé.

Sokat tehet környezetéért, ha szabadidős tevékenysége során keletkezett hulladékát hazaviszi.

 

Szívügye környezete tisztasága? Csatlakozzon a Tavaszi Nagytakarítás kampányhoz, és hívja fel erre barátai, ismerősei figyelmét is!  

Húzzon kesztyűt, vegyen magához szemeteszsákot, keressen társakat maga mellé, és irány a természet!

 

Ha olyan mennyiségű és minőségű szemet lát, amit saját erőből begyűjteni nem tud, használja a Hulladékradar ingyenesen használható mobilapplikációt, ahol bejelentheti a fellelt hulladékot, és munkatársaink intézkednek annak elszállításáról.

 

A tavaszi nagytakarítás közös ügyünk, a tiszta környezet pedig közös érdekünk!

 

#aktívmagyarország #tavaszinagytakarítás

 

Tavaszi Nagytakarítás a zöldben - Tisztítsuk meg közösen a természetet!