8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”

 

A Kedvezményezett neve:                    VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  • a támogatott projekt címe                Fehérvárcsurgói Vadászház fejlesztése
  • pályázat azonosító száma                 TFC-1-1-1-2017-2018-00456
  • a szerződött támogatás összege,       31 721 050 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban),          70
  • a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

 

A projekt tárgya a VADEX Mezőföldi Zrt. tulajdonában és az IM Product kft. üzemeltetésében lévő Zseri Vadászház fejlesztése, amely 2015 óta áll a nagyközönség rendelkezésére.

A projekt célja a vadászház infrastrukturális állapotának, felszereltségének javítása és szolgáltatási körének gazdagítása az alábbi részcélok elérésével: - esztétikai felújítás: a vadászház homlokzatának felújítása, belső terek- közös vizes blokk felújítása; - energetikai korszerűsítés: a tető cseréje, a teljes épület hőszigetelése, az étteremrész nyílászáróinak cseréje, LED világítás használata, energiatakarékos berendezések beszerzése; - az elérhetőség javítása: akadálymentes szoba kialakítása a földszinten; - a szolgáltatási kör gazdagítása új partnerek bevonásával és komplex csomagok ajánlásával; - innovatív, okos eszközökkel használható QR kódos vendégtájékoztatási rendszer kiépítése; - a vendégkör szélesítése és a vadászház ismertségének növelése hatékony marketing mix alkalmazásával.

Partnereink mellett fejlesztésünk hatással van azokra a helyi vállalkozásokra, akik termékeit és szolgáltatásait a nálunk pihenő vendégek is megismerik, használják vagy megvásárolják. Ezzel párhuzamosan az általunk kezelt területen célunk megmutatni a táji értékeket és szépségeket és oktató, tájékoztató munkánkkal a nálunk pihenő vendégek szemléletét is formálni.

A fejlesztés sikeresen lezárult.